Paks 3D DDR. 4.ford.

Feladva a(az) Hirek, Mások szemével kategóriaba admin altal
2012 szeptember 19-n

Eljött a várva várt nap, hiszen DDR bajnokságunk 4. helyszínén Pakson került megrendezésre 3Dimenziós megmérettetés, ahol igen szép számban jelent meg az íjásztársadalom színe java.

Kicsit féltem, hiszen a verseny új helyszínen került megrendezésre, ahol miközben lövögettük a célokat, meg is bizonyosodtam,hogy félelmem nem volt alaptalan.

A terep ami most került kijelölésre nem sok alternatívát ígért,de sikerült egy két ötletes megoldással érdekessé tenni a pályát.A célok néhány helyen nem voltak biztonságosan kihelyezve(többek szerint,és szerintem is),ami kicsit feszülté tette a versenyzőket.A célok mögé elfért volna jó néhány vesszőfogó,mert a homokos talaj bizony jó néhány vesszőt eltüntetett,örökre.

A verseny végén meleg paprikás krumplival vártak minket amit most tovább nem elemeznék.

Az eredményhirdetés gyorsan lezajlott,de nagy felháborodással vettem  tudomásul,hogy a tradis társadalom színe java miután megvolt a számukra fontos kategóriák kihirdetése nagy dérrel durral elvonultak hiszen,számukra minden fontos dolog lezajlott.

Szerintem ez nagyfokú modortalanság,sőt továbbmegyek bunkóság!Én tudom vannak ellentétek a tradis és a csigás társadalom között,de még saját sport társaim közül nem láttam senkit sem aki elvonult volna miután a számára fontos kategóriákat felsorolták.

Üzenem minden kedves olajra lépő versenyzőnek,hogy a verseny a bemelegítéstől az eredményhirdetés végéig tart és illő ezt megvárni.És nagyfokú illetlenségről tanúskodik aki nem tesz így.

Eredményeink:

Tamás Csaba HU serd. 1hely

Tamás Márk HU gyerek 1.hely

Gyöngyösi Imre feln. HU 3.hely

Szluka István feln.HU 4.hely

Szabó Gyula feln TR-RB 11.hely

Versenyzőinknek gratulálok!

Pisti