EB Kőszeg az én szememmel.

Feladva a(az) Mások szemével kategóriaba admin altal
2011 szeptember 12-n

Visszajöttünk szép volt jó volt elég is volt a lövésből egyenlőre.

Elindultunk mint tudjátok a Paksi celőkés verseny után mindjárt Kőszegre cirka 4 óra és már hip hopp ott is voltunk az Ausztria melletti kis városban.

A város mondanom sem kell gyönyörű a kis utcácskáival tereivel műemlékeivel.Jól körbejártuk,és igyekeztünk mindent megnézni mert kedden volt a megnyitó és legalább regenerálódtunk egy kicsit.A szállás annak ellenére,hogy az ottani árakhoz képest a legolcsóbb tökéletesen kielégítette az igényeinket.Az emberek teljesen másképpen élnek mint felénk.

Hamar eltelt ez a pár nap, a kocsival ki sem kellett állni az udvarból mert,kb. 5perc sétára volt a főtér, a vár a belövőpálya egyszóval minden!A belövőpály jól kiépített állatokkal és vesszőfogókkal telerakott.Minden métert kényelmesen meg lehetett lőni tökéletes.

A megnyitó szép volt ill.lett volna,hiszen minden ország egyen pólóban volt,de a magyaroknál ez bizony nem jött össze.Azért a borsos nevezés mellé bizony kioszthattak volna pólókat,de megmondom őszintén,én még vettem is volna szívesen.De mivel ez nem volt biztosítva úgy néztünk ki mint egy viharvert szabadcsapat.

Több dolog utólag derült ki pl.vacsora nincs benne a nevezési díjban(+7000ft 3napra)a bankettre csak az mehetett aki befizette a vacsora árát(röhej).

Na de mindegy is az első nap belevágtunk:nehéz pálya a legnehezebb a három napból nehéz fel és hosszú lelövések.Mellé ment vesszők nem gyűlő pontok.Méltó egy EB színvonalához.

Második nap inkább pontvadászos de könnyűnek egyátalán nem nevezhető pálya a 3nap közül a legkönnyebb rövid fel és lelövések jellemezték.

Harmadik nap nehéz pálya hosszú le és nagyon meredek fellövésekkel és egy kis vízszintes lövöldözéssel tarkított pálya.

Összegezve bizony aki végiglőtte ezt a 3napot az elmondhatta,hogy bizony tanult új dolgokat is.

A rendezőgárda próbált ott lenni a szeren csak sajna kevesen voltak,igy szemmel láthatólag nagyon sok munka hárult mindenkire.

Az utolsó napi döntőzést kerékpárverseny szakította félbe ami elég illúzióromboló volt véleményem szerint és egy óra kényszerszünet következett.

Amikor kellemesen kifáradtunk és már elég idegesek voltunk akkor már döntőzhettünk is 🙁

Röviden ennyi lett volna az EB.

Pisti